Wij zijn vertrouwd met hout!

We hebben een voorliefde voor hout. Eiken, douglas of welk soort dan ook. Elk houtsoort heeft z’n eigenschappen en leent zich voor het juiste project. Natuurlijk altijd met het juiste advies.

Bouwen met Boeder

Neem contact op met Sander Boeder voor al uw vragen of om direct een afspraak in te plannen:

Aangenaam! Sander Boeder. Liefde voor het vak, liefde voor het hout! Dat is in kort de samenvatting van Boeder Bouw. Al jaren professioneel actief en altijd gericht op de mooiste oplossingen met hout. In- en om het huis.

De vele foto’s vertellen het verhaal. In de afgelopen jaren hebben we een schat aan ervaring opgedaan. Van veranda’s, schuren, schuttingen tot aftimmeringen, balustrades of zelfs een vloerconvector.

Het creëren van de beste oplossing voor uw situatie. Dat vinden we de mooiste uitdaging.

Daarom nemen we de tijd voor een goed adviesgesprek. Op basis van de wensen, beschikbare ruimte en mogelijkheden schetsen we samen een paar ideeën. Vanuit onze ervaring doorspekt met tips en adviezen.

Projecten
Houtbouw
Timmerwerk

Veranda

Project bekijken Alle projecten
Houtbouw
Timmerwerk

Veranda

Project bekijken Alle projecten
Houtbouw
Timmerwerk

Schutting

Project bekijken Alle projecten
Houtbouw
Timmerwerk

Moderne veranda

Project bekijken Alle projecten

We gaan altijd voor een 10! Elk project is voor ons uniek. Klein of groot! Dat blijkt uit de voorbereiding en zeker ook bij oplevering.

Voorbereiden, zagen, timmeren en afwerken. Het is ons allemaal op het lijf geschreven. Om een 10 te krijgen moeten de details kloppen. We vertrekken daarom niet eerder dan dat we zeker weten dat u tevreden bent. Foto’s van de gerealiseerde projecten vertellen de rest van het verhaal …

We zijn super blij met de veranda en hebben er veel plezier van. Sander werkt heel netjes, iets wat we bij anderen wel eens anders hebben meegemaakt. We zouden Sander zo weer vragen.